خرید و اجاره کلایمر


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 374
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 28
:: باردید دیروز : 148
:: بازدید هفته : 255
:: بازدید ماه : 1179
:: بازدید سال : 67876
:: بازدید کلی : 254882

RSS

Powered By
loxblog.Com

عکس بازار

خرید و اجاره کلایمر
شنبه 17 ارديبهشت 1401 ساعت 20:18 | بازدید : 751 | نوشته ‌شده به دست امین پارسیان | ( نظرات )

کوزه های بالانس کلایبر دارای یک هسته بتنی و یک سطح فولادی هستند. همچنین ساختار وزنه های کوهنورد با وزنه های معمولی و یا وزن وسایلی مانند آسانسور متفاوت است. وزن هر کوهنورد حدود 20 کیلوگرم است. شکل ظاهری این وزنه ها مکعبی بوده و دارای سوراخی در وسط می باشد. با استفاده از سوراخ وسط وزنه، این وزنه ها بر روی یک محور در سازه تکیه گاه قرار می گیرند. وزن بدنه بتنی و در دو طرف آن دستگیره هایی برای جابجایی آسانتر است.

اجاره کلایمر برای دسترسی در محیط های صنعتی و ساختمانی گاهی اوقات از وزنه های آسانسوری به جای وزنه های استاندارد کلایمر برای کاهش هزینه ها استفاده می شود. بنا به دلایلی که در ادامه می آید این کار صحیح نیست و جایز نیست. ابتدا وزن آسانسور حدود 40 کیلوگرم است و حرکت کلایمر را دشوار می کند. همچنین با توجه به ساختار این وزنه ها امکان شکستن وزنه ها وجود دارد که ایمنی دستگاه را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

محاسبه وزن تعادل سازه های نگهدارنده کلایمر قابل حمل

کلایمر در کشورهای اروپایی و آسیایی دارای استانداردهای خاصی هستند که سازنده کلایمر ملزم به رعایت این استانداردها هستند. یکی از موضوعات مهمی که در این استانداردها به آن پرداخته شده است، محاسبه وزن تعادلی مورد نیاز برای سازه های بازدارنده کلایمر است. استانداردهای بین المللی برای محاسبه میزان وزن مورد نیاز برای یک کلایمر وجود دارد. مقدار وزنه های تعادل بسیار مهم است زیرا وزنه های تعادل باید وزن کابین کلایمر و سایر لوازم جانبی را با ضریب ایمنی حداقل سه تحمل کنند. این بدان معناست که هنگام محاسبه وزنه های مورد نیاز برای تعادل کوهنورد باید حداقل ضریب ایمنی 3 اعمال شود. همچنین سیم بکسل ویبره سازه نگهدارنده کوهنورد با مکانیزم های تکمیلی مربوطه نصب شود.

اگر از چرخ برای حرکت آسان‌تر کوهنورد در زیر سازه‌های مهارکننده استفاده شود، باید از سیستم تثبیت حرکت برای برداشتن بار مربوط به وزن سازه و وزنه‌های تعادل از چرخ‌ها استفاده شود. این اقدام برای افزایش ایمنی کوهنورد ضروری است. همانطور که در شکل نشان داده شده است، در صورتی که طول دسته B بیشتر از طول مجاز باشد، محاسبات طبق فرمول تعریف شده انجام شده و تعداد وزنه های مورد نیاز و وزن کل آنها تعیین می شود.

مقایسه داربست و کلایمر
یکی از صنایعی که بیشترین بخش صنعت ایران و جهان را تشکیل می دهد، صنعت ساختمان است. به طور متوسط ​​بیش از 35 درصد از حوادث ناشی از کار سالانه مربوط به صنعت ساختمان است. ساختمان های امروزی عموماً برج های مرتفعی هستند که برای تعمیر و نگهداری، چه در حین و چه پس از ساخت، به تجهیزات دسترسی به ارتفاع نیاز دارند. بنابراین استفاده از داربست و کلایمر یا آسانسور در ساخت و نگهداری ساختمان های مدرن یکی از ضروریات است.

فروش کلایمر، اجاره کلایمر

تهران کلایمر ارائه دهنده خدمات متنوع کلایمر در تهران و سایر استان های همجوار می باشد حوادثی که در این صنعت رخ می دهد عمدتاً ناشی از داربست های فلزی است. همه ما داربست ها را در ساختمان های نیمه ساخته دیده ایم. داربست سازه ای است که به طور موقت در اطراف سازه برپا می شود و از لوله های فلزی تشکیل شده است که با بست هایی در جهات مختلف به یکدیگر متصل می شوند. داربست دارای یک یا چند موقعیت اجرایی، اتصالات و تکیه گاه است. داربست در اموری مانند نما، نظافت نما، تعمیرات نما، رنگ آمیزی و سایر مواردی که نیاز به دسترسی به قسمت های مرتفع ساختمان دارد استفاده می شود. از کارهای مشابه برای نگهداری کارکنان یا مواد و ابزار در ارتفاع استفاده می شود.

در حوادث ساختمانی 33 درصد از مرگ و میرها بر اثر سقوط از ارتفاع رخ می دهد. برخورد، به دام افتادن و برق گرفتگی نیز در رتبه های بعدی قرار دارند. ریزش های اصلی از پشت بام و داربست است. یکی از دلایل این رقم بالا عدم استفاده از ابزار و تجهیزات ایمنی کار بر روی داربست است. استفاده از داربست بدون رعایت دقیق نکات ایمنی خطراتی مانند سقوط از ارتفاع به دلیل لیز خوردن، دسترسی ناایمن، نبود تجهیزات حفاظت از سقوط، آسیب ناشی از سقوط ابزار و زباله، برق گرفتگی در اثر تماس با خطوط انتقال، آسیب و آسیب به داربست به دلیل عدم تعادل بیش از حد یا بارگذاری بیش از حد منجر به سوار شدن ناایمن می شود.

از این رو شاهد اتفاقات ناخوشایند زیادی در زمینه فعالیت های بلندمرتبه هستیم که هزینه های مالی و جانی سنگینی را بر دوش کارفرمایان و کارگران تحمیل می کند. نصب و مونتاژ داربست زمان بر و در عین حال پرخطر است. همچنین اپراتور استفاده کننده از داربست در هنگام بالا و پایین رفتن از داربست اتصال مناسبی ندارد و در شرایط خطرناک قرار می گیرد و با کوچکترین لغزشی سقوط می کند. این وضعیت با قرار گرفتن بر روی سکوی کار نیز تا حدودی برقرار است و بسته به نوع کار، در صورت حرکت مداوم از اتصال مناسب استفاده نمی شود.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: